Γιατί ξεφλουδίζει το βερνίκι από τα νύχια σου; Τσέκαρε αυτούς τους λόγους

Είτε βάφεις μόνη σου τα νύχια σου, είτε απλά εμπιστεύεσαι τα χέρια των experts για ένα απλό μανικιούρ, το challenge παραμένει το ίδιο: Πώς θα κάνεις το χρώμα στο mani σου να παραμείνει λαμπερό και να μην ξεφλουδίσει για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα; Γιατί αλήθεια, αν με ρωτάς- εδώ Vivianes- δεν έχω χειρότερο από το κακοξεφλουδισμένο μανικιούρ.

Βέβαια, για να γίνει αυτό- aka να εξασφαλίσεις μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ σου- καλό θα ήταν να γνωρίζεις πρώτα τους λόγους για τους οποίους μπορεί να ξεφλουδίζει το βερνίκι στα νύχια σου. Τι λείπει; Τι φταίει; Τι κάνεις λάθος;  Σίγουρα η ποιότητα των βερνικιών που χρησιμοποιείς στα νύχια σου παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά δεν είναι η μόνη κίνηση- ματ για να προβλέψεις το ενοχλητικό ξεφλούδισμα.

Η λίστα είναι ακόμη μεγαλύτερη: Η καλή προετοιμασία/ καθαρισμός με την αφαίρεση των υπολειμμάτων από το προηγούμενο βερνίκι και τα φυσικά έλαια από την επιφάνεια των νυχιών, το base/ top coat που μπορεί να παραλείπεις ή δεν είναι πάντα καλής ποιότητας, η ποσότητα των στρώσεων με το βερνίκι, αλλά και η φορά που το απλώνεις πάνω στα νύχια σου είναι μερικοί από τους λόγους που αναφέρουν αρκετοί nail artists και θα δεις στο παρακάτω video.

Ακολούθησέ μας:
Κλείσε Online ραντεβού τωρα: