Το μανικιούρ του Machine Gun Kelly στα φετινά Billboard Music Awards κόστισε κάτι λιγότερο από 30.000 ευρώ

Η εβδομάδα ξεκίνησε με το κόκκινο χαλί των Billboard Music Awards 2022 να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Κι όση απογοήτευση πήραμε σε γενικές γραμμές από αυτό το κόκκινο χαλί, άλλο τόσο ενδιαφέρον είχαν κάποιες beauty λεπτομέρειες που ομολογουμένως ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά, όπως για παράδειγμα το μανικιούρ του Machine Gun Kelly.

Όχι, δεν ήταν ούτε η εντυπωσιακότατη Megan Fox στο πλευρό του, ούτε το Dolce & Gabbana κοστούμι του που μαγνήτισαν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί. Ο Machine Gun Kelly κατάφερε να κεντρίσει την προσοχή όλων με το μανικιούρ του, αξίας 30.000$. Ναι, το μανικιούρ του κόστιζε – σύμφωνα με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς- κάτι λιγότερο από 30.000ευρώ.

Ναι, ξέρω ποιο είναι το επόμενο πράγμα που μπορεί να σε προβληματίζει. Πώς ακριβώς γίνεται ένα μανικιούρ να κοστίζει μία μικρή περιουσία; Τι ακριβώς είχε πάνω στα νύχια του ο Machine Gun Kelly και κόστιζε όσο ένα αυτοκίνητο; Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, τα νύχια του τραγουδιστή ήταν καλυμμένα με 880 διαμάντια, συνολικής αξίας 30.000 δολαρίων και πίσω από αυτή την κίνηση κρύβεται η συνεργασία του nail brand Nails of LA  με το jewelry label Marrow Fine.

Το μανικιούρ του Machine Gun Kelly

Και παρά το γεγονός πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο MGK εντυπωσιάζει με το nail art του στο κόκκινο χαλί, αυτή τη φορά, ωστόσο, τα διαμάντια και φυσικά, η αξία του μανικιούρ του μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας. Το story βέβαια, πίσω από το μανικιούρ του δεν σταματά σ’ αυτό το σημείο. Όπως ανακοινώθηκε, ο Machine Gun Kelly σχεδιάζει να επαναχρησιμοποιήσει τα διαμάντια του μανικιούρ του μετά τα Billboards – χρησιμοποιώντας τα για να δημιουργήσει μια συλλογή limited edition με δαχτυλίδια που θα είναι διαθέσιμα στο site της εταιρίας κοσμημάτων Marrow Fine, με τα έσοδα να διατίθενται σε μια φιλανθρωπική οργάνωση στο Cleveland, από όπου κατάγεται ο ίδιος.

Ακολούθησέ μας:
Κλείσε Online ραντεβού τωρα: